General

Frits Achten 150 150 supportpunt-beheer

Frits Achten

Jullie waren gisteren geweldig. Wat jullie deden was veel meer dan een rolstoelhelling aanleggen en wat op hout en keramiek geschilderde ogen opplakken. Het was helpen, samenwerken, het de kinderen en ouderen naar de zin maken, heel veel informele maar uiterst prettige communicatie. Wat jullie in het project hebben gebracht is veel meer dan dat wat een gewoon bouwbedrijf kan leveren. Ik ben er ontzettend blij mee.

Thea en Marlous 150 150 supportpunt-beheer

Thea en Marlous

Werkgroep Burenzorg van BV De Bergen is enorm blij met de realisatie van haar idee van een weggeefkast in de openbare ruimte van de buurt. Uit De Buurtfabriek heeft dit idee ondersteund met designer Fanny Griveau en hiermee het project naar een kwalitatief niveau getild. De producenten hebben hun vakmanschap laten zien en zich naar harte uit kunnen leven. Trots zijn we op deze samenwerking en bevelen de stad en buurten deze organisatie van harte aan!

Anja Wasser 150 150 supportpunt-beheer

Anja Wasser

Meedenkend, inventief en erg betrokken. Zo voelde het voor mij om samen te werken met Uit De Buurtfabriek! Ik kan dit aan iedereen aanraden. De houten tussenwand die ze gemaakt hadden was niet alleen écht vakmanschap, maar ook enorm mooi om te zien.

NL