Skip to content Skip to footer

Meubels

Uit de Buurtfabriek vervaardigt hoogwaardige houten maatwerkproducten. Van een inclusieve picknickbank met speciaal ontworpen rolstoelplaats voor een zorginstelling tot aan het complete meubilair voor een basisschool. We mochten zelfs het bureau van de burgemeester van Eindhoven maken!  

Al onze meubels zijn uniek en met de grootst mogelijke aandacht, precisie en vakmanschap gemaakt door onze makers. De kwaliteit van onze design meubels is iets waar wij trots op zijn. Scroll naar beneden voor enkele voorbeelden ↓

Onze klanten zeggen

Jullie waren gisteren geweldig. Wat jullie deden was veel meer dan een rolstoelhelling aanleggen en wat op hout en keramiek geschilderde ogen opplakken. Het was helpen, samenwerken, het de kinderen en ouderen naar de zin maken, heel veel informele maar uiterst prettige communicatie. Wat jullie in het project hebben gebracht is veel meer dan dat wat een gewoon bouwbedrijf kan leveren. Ik ben er ontzettend blij mee.

Frits Achten

CKE / Buurtcultuurfonds Eindhoven

Zo leuk, de wensboom die Uit de Buurtfabriek maakte, diende eerst om wensen van ouderen op te hangen, daarna als paasboom en hier als lente/zomerboom!

Stichting Samen voor Eindhoven

voor de bewoners van zorgcentra in Eindhoven

Wat een geweldige ervaring! Twee prachtige tafels op maat gemaakt. Mooi ontwerp voor een eerlijke prijs. Alles snel geleverd volgens afspraak.

Timo Smith

directeur De Twee Heren

Vanuit onze maatschappelijke rol binnen de regio Eindhoven ondersteunen wij van harte het sociale initiatief “Uit de Buurtfabriek”. Om hier concreet invulling aan te geven hebben wij 30 mooi ontworpen krukjes laten maken voor de restyling van ons pand aan de Boschdijk. Wij kijken terug op een prettige samenwerking en bevelen hen van harte aan

Thomas Leenders

manager Government Affairs, Philips Lighting Benelux

Ik zeg iedere dag tegen mijn assistent hoe blij ik met mijn nieuwe bureau ben!

Jeroen Dijsselbloem

Burgemeester van Eindhoven

We zijn heel blij met ons nieuwe bankje en de wandplank! Dankjulliewel!

Hanneke