Mobile reception for Fontys

Mobile reception for Fontys

Interior design
Assigned by: Hogeschool Fontys ER, Eindhoven

The Uit de Buurtfabriek team realized a beautiful customized mobile reception for the new Fontys ER building on the TU/e grounds in Eindhoven. Designer Fanny Griveau designed this wooden counter from Uit de Buurtfabriek. It was completely tailored to Fontys' wishes: with lockable drawers, mobile, and visual features that fit in with the new interior. Thanks to the Fontys team that consciously opted for customization with social impact!

Back to the overview

Mobile reception for Fontys

Are you also looking for custom furniture? The Uit de Buurtfabriek team likes to think along with you in the design and construction of furniture and interior design. Please feel free to contact us for more information. Interior construction | Customized furniture | Sustainable and Social

EN